Όχι άλλα σκουπίδια στην οθόνη μας!

Η ελληνική τηλεόραση του 2020 είναι ακριβώς όπως η χρονιά: ΑΙΣΧΡΗ. Όση ζημιά έχει κάνει ο κορονοϊός στην ανθρωπότητα άλλη τόση… φιλοδοξεί να πετύχει η τηλεόραση στην κοινωνία, με όλα αυτά τα «σκουπίδια» που γεμίζει κάθε βράδυ πρώτα την οθόνη και εν συνεχεία τα μυαλά των τηλεθεατών. Από το GNTM που εκπαιδεύει αγόρια και κορίτσια να «ξεπουλάνε» τον εαυτό τους και φυσικά να λένε «ΝΑΙ» σε όλα,  μέχρι το BIG BROTHER του… βιάσματος και το Τhe Bachelor της απόλυτης υπονόμευσης της γυναίκας τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας διαβρώνουν επί καθημερινής βάσης και μάλιστα σε Prime Time την ελληνική κοινωνία και κυρίως την οικογένεια.

Βάζουν αγόρια με το ζόρι, με το στανιό να φωτογραφηθούν ως… ερωτευμένοι μεταξύ τους και μάλιστα στο… γάμο τους (!!!), επιλέγουν τους παίκτες που θα κλειστούν σε ένα σπίτι, έναν προς έναν, από μια Ελλάδα που δεν θέλουμε να υπάρχει. Από αγράμματους νταήδες μέχρι κάτι μεταξύ αγοριού-κοριτσιού και… τραβεστί! Βάζουν 20 γυναίκες να ξεφτιλίζονται για έναν άντρα… Ποντάρουν στην φτώχεια σε τσέπη και μυαλό, ώστε στις πλάτες αγνώστων να βγάζουν εκατομμύρια. Και μαζί να περνούν τα μηνύματα που θέλουν σε μια κοινωνία που παρακολουθεί ωσάν αποχαυνωμένη.

Είσαι μοντέλο και πρέπει να τα κάνεις όλα! Να παίξεις τον ρόλο του ομοφυλόφιλου ακόμη κι αν δεν είσαι γιατί είναι πρόοδος! Να σου βάλουν σκουλήκια και κατσαρίδες στη μούρη, να είσαι υπάκουος σε ό,τι κι αν σου ζητήσουν! Και τώρα και μετά… Ως… επαγγελματίας.

Να μπαίνεις σε ένα σπίτι ως… αρσενικοθήλυκη βίζιτα και να δηλώνεις υπερήφανος για αυτό! Και για το αρσενικοθήλυκη και για το βίζιτα! 

Να είσαι γυναίκα και να ξεκατινιάζεσαι για τα μάτια ενός άντρα σε… πανελλήνια μετάδοση, θυσιάζοντας το πλέον πολύτιμο στοιχείο: Την αξιοπρέπεια σου.

Κι όλα αυτά την ώρα που οι οικογένειες είναι στο σπίτι και όλοι μαζί, πατέρας, μάνα και παιδιά, βλέπουν συνήθως τηλεόραση… Μελετημένα πράγματα. Αν αυτή είναι η Ελλάδα που θες ή ονειρεύεσαι συνέχισε να τους επιβραβεύεις, βλέποντας όλο αυτό το σκουπιδαριό. Την μεγαλύτερη και πιο συντονισμένη προσπάθεια που έχει γίνει ποτέ για τη διάβρωση της χώρας που λέγεται Ελλάδα. Αν πάλι νιώθεις όπως κι εμείς ρίξτους μαύρο. Μην αλλάξεις απλά κανάλι. Κλείσε την τηλεόραση! Μόνο έτσι θα μπει τέλος στην ξεφτίλα.

Κάνε
Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα