Ο παιδεραστής δημοσιογράφος ο προπηλακισμός και τα χυδαία videos

Κατάντια. Ποια η σημασία της λέξης αυτής; Η άθλια υλική, ηθική ή ψυχική κατάσταση στην οποία καταλήγει κάποιος· κατάντημα: Tι ~ είναι αυτή! Δες ~ (που έχει αυτός)! Πρέπει να ντρεπόμαστε για την ~ μας.

Πώς κανείς φτάνει σε αυτό το σημείο; Βασικές «Αρετές» για να πετύχεις… η αχαριστία η αγνωμοσύνη, η έπαρση και η υπέρμετρη φιλοδοξία. Α… και η οικογενειοκρατία… η οποία δεν ζεί και βασιλεύει μόνο στην πολιτική αλλά κυρίως στην δημοσιογραφία.

Όλα τα παραπάνω συνιστούν στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα του πρωταγωνιστή μας που ήθελε από μικρό παιδί να γίνει κάτι σε Ομπράντοβιτς του ρεπορτάζ Μπάσκετ στην Ελλάδα.

Κι επειδή δεν το κατάφερε ποτέ… έστησε-κι αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι- ένα παρεάκι-παραμάγαζο με βοηθούς προπονητών, δημοσιογράφους και managers προκειμένου τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του να φέρνουν ευτυχία και χρήμα στις τσέπες της παρέας.

Χρήμα που κάθε καλοκαίρι το χαιρόταν ως σωστός οικογενειάρχης μαζί με τους διαπλεκόμενους σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων.

Το κακό βεβαίως δεν είναι μόνο αυτό. Το κακό είναι πως ο συγκεκριμένος πιάστηκε και ξεγυμνώνεται σήμερα εδώ στον ιστό της αράχνης.

Είναι ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό ισχυρίστηκε ότι ξαφνικά έφαγε μπουνιές από κάποιον μες τη μέση του δρόμου…

Είναι ο ίδιος που για ένα διάστημα είχε εγκαταλείψει παιδιά και γυναίκα για τις αρρωστημένες επιλογές του σε 14χρονια αγοράκια… και όλη η οικογένεια αναρωτιόταν για το αν ζει ή αν πέθανε…

Είναι ο ίδιος που πηγαινοέφερνε ως λάφυρο σαπίλας και χυδαιότητας ένα video στο lap top του με τον ίδιο πρωταγωνιστή να ικανοποιεί όχι με την γραφή του αλλά με άλλα κομμάτια του κορμιού του 8χρονια αγοράκια…

Είναι αυτός που μαζί με την «παρέα των μπούληδων» χαιρόταν υπό την επήρεια απαγορευμένων ουσιών την συντροφιά ανήλικων στα ταξιδάκια που έκαναν με την ομάδα στο εξωτερικό ή μόνοι τους με πρόσχημα το ρεπορτάζ. Ποιος να ξεχάσει την Ολλανδία και την Ρωσία… άλλωστε.

Αλήθεια… πόσο ψευτιά και βιτρίνα μπορούμε να αντέξουμε; Και καλά εμείς. Τα παιδιά του τι θα πουν όταν μάθουν ότι για όλα τα παραπάνω; Για πραγματικά περιστατικά που η αράχνη έχει αποδείξεις και μάλιστα ατράνταχτες;

Μήπως τελικά τις μπάτσες τις έφαγε μεν αλλά όχι τόσο ξαφνικά; Μήπως οι μπάτσες ήρθαν από κάποιον μπαμπά ανήλικου, το οποίο και καψουρεύτηκε και τυφλός από το πάθος ξεπέρασε τα όρια;

Μια ερώτηση κάνουμε… θα μας απαντήσουν άραγε;

Κάνε
Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα