Αμερικανιές

Στην Ελλάδα του ότι δηλώσεις είσαι, υπάρχει μια κοπελιά που δηλώνει από δημοσιογράφος, μέχρι… κριτής των πάντων. Είναι κι αυτή από τις περιπτώσεις που απέκτησε ξανά λόγο ύπαρξης, μόλις άνοιξε λογαριασμό στο Facebook… Μέχρι τότε, ουδείς ασχολούνταν μαζί της.

Την καλούσαν μόνο σε τίποτα βραβεύσεις κλπ. και πανηγύρια για να παραλάβει τα βραβεία. Όχι δικά της. Προς θεού. Το μόνο βραβείο που μπορούσε να πάρει αυτή ήταν της ανοικτής παλάμης. Aντιπρόσωπος ήταν… Αντ’αυτού που λένε… Όπως σε όλη τη ζωή της. Παιδί του μπαμπά.

Για τον μπαμπά μπήκε σε μια εφημερίδα, για τον μπαμπά σε μια δεύτερη, για τον μπαμπά πληρώνεται πλέον από το Δημόσιο. Εκεί που έχει χώρο για πολλούς χαραμοφάηδες. Και με την ασφάλεια της θεσούλας, κάνει κριτική σε όποιον μιλάει ελληνικά, γαλλικά και κυρίως αμερικάνικα… Κάνει γενικά αμερικανιές! Σε όλα της.

Τον τελευταίο καιρό έχει συγκεκριμένο στόχο. Τη μία είναι ένας παίκτης, την άλλη ο πρόεδρος, την άλλη οι οπαδοί, την άλλη ο κακός (της) ο καιρός… Όλα της φταίνε. Όπως φταίνε μάλλον σε κάθε γυναίκα που δεν ικανοποιείται… Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω! Σε κάθε περίπτωση ας βρει κάτι να ικανοποιηθεί… Καριέρα στη δημοσιογραφία δεν έκανε, καριέρα στο μπάσκετ δεν έκανε, καριέρα στο μπλα-μπλα και στα ποσταρίσματα κάνει λαμπρή.

Μέχρι να την πάρουν χαμπάρι εκεί που δουλεύει και να πάρει πόδι… Γιατί καλό είναι να σε πληρώνει ο μαλάκας ο κοσμάκης, το να σε πληρώνει όμως για να λουφάρεις και να το παίζεις τιμητής των πάντων στο FB είναι άδικο από κάθε άποψη… Άντε, με τις αμερικανιές!

Κάνε
Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα